Türkçe Öğretmeni Adaylarından Unutulmaz Bir Gösteri Gerçekleştirildi

“Sünnet Düğünümüz Var Çanakkale” adlı tiyatro oyunu, muazzam bir seyirci kitlesiyle buluşarak unutulmaz bir gösteriye imza attı. Sürükleyici sahne performansları ve etkileyici oyunlarıyla izleyicileri büyüleyen Türkçe Öğretmenliği 4-A sınıfı öğrencileri, Çanakkale sünnet adetlerini günümüze uyarlayarak unutulmaz bir gece yaşattı. Geceye Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ ve çok sayıda akademisyenin yanında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri, Çanakkale halkı katıldı. Gösteri sonunda Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan YAŞAR tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdimi yapıldı ve bu çalışmaların üniversite ve öğrencilere olan katkıları belirtildi. Dekan Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ de plaket verdiği konuşmasında üniversite ile şehrin bu tür yoğun katılımlı etkinliklerle kaynaştığını söyledi.