Kariyer Günü Söyleşilerinin İlkini Gerçekleştirdik

14.12.2023 tarihinde kariyer günü söyleşilerinin ilkini gerçekleştirdik. Söyleşiye konuşmacı olarak Çanakkale İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Eryılmaz, İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Müdürü Cemal Korkut, Çanakkale Koleji Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Kahraman Uzan katıldı. Konuşmacılar, mesleki deneyimlerinden hareketle iyi bir öğretmenin nitelikleri, öğretmenlik mesleğinin etik değerleri, kariyer gelişiminde dikkat edilmesi gereken hususları örneklerle anlattılar. Prof. Dr. Okan Yaşar da ortaöğretimin istediği öğretmen profilini sağlama adına bölümde sürdürülen kalite çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantıya bölümümüz öğrencileri, Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muhammet Erat ve Araştırma Görevlisi Doktor Erdal Öztura katıldı.