Coğrafya Eğitimi Mezunları Mezun Buluşmaları 1 Toplantısı Gerçekleştirildi

27.03.2024 tarihinde Coğrafya Eğitimi mezunları mezun buluşmaları 1 toplantısı online olarak gerçekleştirildi. Toplantıya lisans ve lisansüstü mezunlarımız ile lisans 4 sınıf ve lisansüstü öğrencileri yanı sıra Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları katıldı. Prof. Dr. Okan Yaşar’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, mezunlarımızdan coğrafya öğretmenleri Ünzüle Ulus Avcı ve Şirin Aras Kurtdede’nin konuşmalarıyla devam etti. Sayın Avcı ve Kurtdede mesleki yaşamda başarının anahtarları ve karşılaşılan sorunlar ile bu anlamda Üniversiteden beklentilerini sıraladılar. Ardından mezunlarımızdan Arş. Gör. Serkan Yavuz’da mezunlarımıza lisansüstü eğitimin önemi ve gerekliliğini nedenleriyle açıkladı. Yaklaşık üç saat süren toplantı anabilim dalı öğretim elemanlarının konulara ilişkin ayrı ayrı değerlendirmeleri ve öneriyle sona erdi.