Bölümümüz Öğrencilerinin 2209-A TÜBİTAK Projeleri Desteklenmeye Hak Kazandı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında 2023/2 döneminde yapılan başvurularda Bölümümüz öğrencilerinin projeleri desteklenmeye hak kazanmıştır.

Coğrafya Öğretmenliği programında öğrenimini sürdüren Berat Berk ÜNLÜ’nün yürütücüsü, Ahmet CİNGİRT'in Proje ortağı olduğu ve danışmanlığı Doç. Dr. Oya ERENOĞLU tarafından yürütülen “Efsaneler Şehri Truva'yı Oryantiring ile Tanıyorum” başlıklı proje kabul edilmiştir.

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği programında öğrenimini sürdüren Yasin Buğra VARDAR’ın yürütücüsü, Coğrafya Öğretmenliği programında öğrenimini sürdüren Dilay GEVREK'in proje ortağı olduğu ve danışmanlığı Doç. Dr. Oya ERENOĞLU tarafından yürütülen “Kültür Mirası Farkındalığına Farklı Bir Bakış Açısı: Antik Kent Oryantiringi” başlıklı projesi kabul edilmiştir.

Türkçe Öğretmenliği programında öğrenimini sürdüren Arda KÖROĞLU’nun yürütücü olduğu ve danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Fatih KANA’nın yaptığı “Türkçe Öğretmeni Adaylarının Dil Öğretiminde Yapay Zekâ Kullanımına İlişkin Görüşleri” başlıklı projesi kabul edilmiştir.

Öğrencilerimizi ve danışmanı öğretim üyelerimizi tebrik ediyoruz.