"Yıldızlı Bir Gece" Şiir Dinletisi Gerçekleştirildi

Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği üçüncü sınıf öğrencileri Doç. Dr. Mehtap Özden yönetiminde “YILDIZLI BİR GECE” adlı şiir dinletisini gerçekleştirdi. Böylece Türkçe Öğretmenliği öğrencileri konuşma becerisi alanındaki maharetlerini ortaya koyarak 2021-2022 Bahar Yarıyılını tamamladı. Gece Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç’in konuşmalarıyla başladı. Pek çok şairin eseri, öğretmen adayları tarafından seslendirildi. Dinleti Türkçe öğretmenleri tarafından oluşturulan koronun konseri ile devam etti.  Program sonunda Fakültemiz Müzik Eğitimi Bölümü öğrencileri Ozan Aziz Açıkgöz, Utku İnceoğlu, Furkan Çakmak eşliğinde Akın Mutlu mini bir konser verdi. Gecenin sonunda etkinliğe katkı sağlayan Dr. Öğr. Üyesi Engin Meydan, Arş. Gör. Dr. Enes Yaşar, Müzik Eğitimi Bölümü öğrencileri Ozan Aziz Açıkgöz, Utku İnceoğlu, Furkan Çakmak ve Akın Mutlu’ya teşekkür belgeleri takdim edildi.