Coğrafya Öğretmenliği Öğrencileri ÇANAKKALE TEKNOPARK'ı Ziyaret Etti

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Çanakkale TEKNOPARK'ta uygulama çalışması yaptı.Yakın Çevrenin Mekânsal Analizi dersi kapsamında 14 Aralık 2022 tarihinde Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal yürütücülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe 4. Sınıf öğrencileri katıldı. Çanakkale TEKNOPARK Proje ve İş Geliştirme Departmanı direktörü Burcu Kayacı tarafından TEKNOPARK bünyesinde teknolojik yenilik ve Ar-Ge altyapısını güçlendirme çalışmaları, etkinlikler, bölgenin yazılım ve teknoloji üssü haline getirilmesi amacıyla faaliyet gösteren firmalar ve devam eden projeler hakkında detaylı bilgiler verildi. Etkinlik firma ziyaretleri ve firma temsilcilerinin kısa sunumları ardından son buldu.