Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Etili Seramik Fabrikası'nı Ziyaret Etti.

Resim önizlemesi

Bölümümüz Coğrafya ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Etili Köyü’nde (Çan, Çanakkale) bulunan Etili Seramik Fabrikası'nda 30.12.2022 tarihinde çalışma gerçekleştirdi. Fiziki Coğrafya II dersi kapsamında Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal yürütücülüğünde gerçekleştirilen çalışmaya 20 kişilik öğrenci grubu katıldı. Etili Seramik fabrikasındaki seramik üretim ve ambalajlama aşamaları Üretim Müdürü Ferdi Kurum ve Üretim Yöneticisi Barış Şahin tarafından ekibimize detaylı olarak aktarıldı. Çalışma boyunca İdari ve Sosyal İşler Yöneticisi Sayın Erol Güler grubumuza eşlik ederek öğrencilerimize tesis alanının tanıtımını yaptı. Öğrencilerimize kahvaltı ve öğlen yemeği ikramında bulunularak özel olarak üretilen Atatürk portreli seramikler hediye edildi. Çalışmamıza verdikleri destek için Etili Seramik Fabrika Müdürü Sn.Selçuk Tülek, Erol Güler, Ferdi Kurum ve Barış Şahin'e teşekkür ederiz.