Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı İç Paydaş Toplantısı Yapıldı

Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı iç paydaş toplantısı 30 Nisan 2024 günü Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı lisans öğrencileri ile öğretim elemanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okan YAŞAR; kurumsal ve program akreditasyonunun tanımını yaptıktan sonra anabilim dalında program akreditasyonu çerçevesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ardından Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oya ERENOĞLU üniversitemizde kurumsal akreditasyon çerçevesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu çerçevede üniversitemizde hayata geçirilen Kampüs 7/24, Mezun Takip Sistemi, Sosyal Transkript, Öğrenci Akademik Danışmanlığı Yönergesi, Ders İçerikleri ve Üniversitemiz Stratejik Plan’ı hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.