Canva Webinar adli seminer gerçekleştirildi

Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Fatih KANA ve Tekirdağ’da Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yapan aynı zaman Yabancı Dil Olarak Türkçenin Öğretimi programında yüksek lisans öğrencisi olan Gülden Fenerci moderatörlüğünde öğretmen ve öğretmen adaylarına yönelik Türkiye’deki 8 CANVA eğitmeninden biri olan Önder Kıraman tarafından 21 Aralık 2022 saat 21.00’da Zoom programı üzerinden CANVA Webinarı verilmiştir. Webinara Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Okan Yaşar, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yusuf Avcı, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Funda Örge Yaşar, Doç. Dr. Hulusi Geçgel, Doç. Dr. Yusuf Mete Elkıran, Türkçe Eğitimi Ana Bilim dalı lisans ve yüksek lisans öğrencileri, farklı ana bilim dallarında öğrenim gören lisans öğrencileri, farklı branşlardan öğretmen ve öğretim üyeleri katılmışlardır. Webinarda öğretmen adayları, öğretmenler ve öğretim üyelerine CANVA programı tanıtılmış, uygulamalı etkinlikler yapılmıştır. Webinar sonunda soru cevap etkinliği yoluyla katılımcıların CANVA programı ile ilgili eksik bilgileri tamamlanmıştır.