Çanakkale Fen-Mat Başarı Koleji Öğrencileri Coğrafya Öğretmenliği Laboratuvarını Ziyaret Etti.

Resim önizlemesi

Çanakkale Fen-Mat Başarı Koleji 10 sınıf öğrencileri 29 Aralık 2022 tarihinde fakültemiz Coğrafya Öğretmenliği Jeomorfoloji Laboratuvarını ziyaret etti. Coğrafya Öğretmeni Sevil Doğancı ve öğrencilerinden oluşan 30 kişilik öğrenci grubuna Coğrafya Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Pof. Dr. Ahmet Evren Erginal tarafından laboratuvarda yapılan çalışmalar ve kayaç örnekleri hakkında bilgi verildi. Ardından öğrencilerle fakültemiz bahçesindeki çam ağaçlarından birinde artım burgusu ile örnek alımı gerçekleştirilerek, örneklerin mikroskobik analizi ve ağaç halkalarının tuttuğu paleoiklimsel kayıtlar hakkında bilgiler aktarıldı.Soru-cevap bölümü ardından laboratuvar ve saha çalışması sona erdi.