Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Mehmet Akif Anma Programı bölümümüz Öğretim üyesi tarafından gerçekleştirildi

.

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Halil Ersin AVCI tarafından “Hakkın  Sesi: Mehmet Akif” temalı bir konferans verildi. Çanakkale Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 20- 27 Aralık Mehmet Akif ERSOY’u anma haftası nedeniyle 26.12.2019 Perşembe günü saat 10.30’da Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Konferans  Salonunda düzenlenen konferansa okul müdürleri, öğretmeler,  ortaokul  ve  lise  öğrencileri katıldı. Büyük ilgi gören konferansta Dr. Avcı tarafından hazırlanan “Bir Destan Adam: Mehmet Akif Ersoy” belgeselinin de gösterimi gerçekleştirilmiştir.