TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Semineri Gerçekleştirildi

3 Kasim 2021 tarihinde Eğitim Fakültesi konferans salonunda Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerine Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL tarafından TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında proje hazırlama eğitimi verildi. Proje baş vuru formunun doldurulması ve mali yükümlülükler hakkında yapılan açıklamalar ardından örnek bir projenin nasıl hazırlanması gerektiği uygulamalı olarak gösterildi. Soru-cevap bölümü ardından etkinlik sona erdi.