Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında Orman Haftası Etkinliği

Ülkemizde 21-26 Mart 2022 tarihleri Orman Haftası olarak kutlanmıştır. Bu çerçevede 25 Mart 2022 Cuma günü Doç. Dr. Oya ERENOĞLU’nun koordinatörlüğünde Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı’nda Topluma Hizmet Uygulamaları dersini alan öğrenciler ile fidan dikme ve ağaçlandırma etkinliği gerçekleştirildi. Öncelikle Akçapınar İlköğretim Okulu bahçesine sonrasında ise Ezine Meslek Yüksekokulu Yahya Çavuş Yerleşkesi Satranç Alanı çevresi olmak üzere yaklaşık 100 adet fıstık çamı dikimi yapılarak toprakla buluşturuldu.

Etkinliğe lojistik destek veren Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL'e ve etkinliğin gerçekleştirilmesine büyük emeği geçen Akçapınar İlköğretim Okulu müdürü Latif TAŞKIN ve müdür yardımcısı Fatih ALTAŞ’a, Ezine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ile Sosyal Gönüllüler Topluluğu yöneticisi Öğr. Gör. Ceren ULUPINAR ve Ezine MYO öğrencilerine çok teşekkür ederiz.