Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğrencilerinin Müze ve Drama Çalışması

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri aldıkları Drama dersi kapsamında Çanakkale Arkeoloji Müzesi' nde drama çalışması yaptı. Dersin sorumlu öğretim elemani Öğr. Gör. Iffet Aksoy liderliğinde yapilan çalışmada sosyal bilgiler öğretiminde müzelerden nasıl faydalanabilecekleri drama yöntemi yoluyla müze gezilerinin nasıl yapilandirilacagini uygulamalari olarak deneyimleme fırsatı buldular. Çalışmaya öğrencilerin müzeye ücretsiz girişini sağlayarak verdikleri destekten dolayı Çanakkale Arkeoloji Müzesi Müdürlüğü' ne, süreç içersinde heyecani enerjisi ve bilgisiyle destek olan arkeolog Hazal Fırat'a ve tüm personeline teşekkür ederiz. Etkinlik 11 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir.