"Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat’tan Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı’na Ziyaret"

02.07.2021 tarihinde Fakültemizde toplanan Üniversite Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında Fakültemizde çalışmaları devam laboratuvarları yerinde görmek üzere Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı’na ziyarette bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat, Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı laboratuvarlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sayın Rektörümüzün ziyaretine Dekanımız Prof. Dr. Salih Zeki Genç ile Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu da eşlik etti. Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okan YAŞAR, Sayın Rektörümüze Jeomorfoloji, Harita Bilgisi ve Uygulamaları, Coğrafi Bilgi Sistemleri Laboratuvarları ile Coğrafya Kütüphanesi ile ilgili bilgi verdi. Ziyaretleri için Sayın Rektörümüze teşekkür ederiz.