Coğrafya ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerinden Troya Müzesine Ziyaretler

Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerinden Troya Müzesine Ziyaret

Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı 3. sınıf öğrencileri Çanakkale Troya Müzesi'ni ziyaret etti. 3 Aralık 2021 tarihinde Öğr. Gör. Gülsen ERGİNAL koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ziyarette; Troya Müzesi Müdür Yardımcısı Kemal ÇİBUK tarafından öğrencilerimize Troya Müzesi'nin kuruluş tarihçesi, Troya antik kenti ve müzede sergilenen eserler hakkında detaylı bilgiler verildi.

Sosyal Bilgiler ve Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalları Öğrencilerinden Troya Müzesine Ziyaret

Bölümümüz Coğrafya ve  Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim öğrencileri Kültürel Coğrafya ve Türkiye'nin Turizm Coğrafyası dersleri kapsamında Çanakkale Troya Müzesi'ni ziyaret etti. 12 Ocak 2022 tarihinde Öğr. Gör. Gülsen ERGİNAL koordinatörlüğünde gerçekleştirilen çalışmada Troya Müzesi uzmanlarından Güney Can GÜLŞAN tarafından öğrencilerimize Troya Müzesi'nin kuruluş tarihçesi, Troya antik kenti ve müzede sergilenen eserler hakkında detaylı bilgiler verildi.