Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Çalışmaları

Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Kalite Güvencesi ve Akreditasyon çalışmaları toplantıları 2022 yılı Ekim ve Kasım ayı içerisinde farklı gün ve saatlerde gerçekleştirildi. Bu çerçevede;

İç paydaş toplantısı 31.10.222 tarihinde, dış paydaş toplantısı 11.11.2022 tarihinde, kalite güvencesi ve akreditasyon toplantısı 02.11.2022 tarihinde, akademik ve idari personel oryantasyon toplantıları 04.11.2022 tarihinde ve öğrenci oryantasyon toplantısı da 20.10.2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Coğrafya Öğretmenliği Programının akredite olduktan sonra yapacağı çalışmalar tartışılmış ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara hız verilmesi kararlaştırılmıştır. Bunun yanında 2022-2023 akademik yılı güz yarıyılında birinci sınıfa yeni başlayan öğrencilerin oryantasyon eğitimi verilmiştir. Ayrıca mezunlarımızla dış paydaş toplantısı da yapılmıştır. Mezunlarımızın beklentilerine yönelik yol haritası belirlenmiştir.

Foto 1: İç Paydaş Toplantısı

Foto 2: Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Toplantısı