Canva Webinar Semineri Verilecektir

21. yüzyılda öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının teknoloji alanında kendilerini geliştirmeleri gerekmektedir. CANVA, 2012 yılında Avusturalya’da kurulan bir platformdur. CANVA, üye olan kişilerin sunum hazırlayabileceği, görsel içerikler yaratabileceği, sosyal medya paylaşımları için tasarımlar yapabileceği bir platformdur.  İnfografik, poster, sosyal medya gönderileri, sunum, davetiye, kart ve reklam gönderileri gibi daha birçok şeyi profesyonel bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olmaktadır. İçerisinde yüzlerce tasarım bulunmaktadır. Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Fatih KANA ve Tekirdağ’da Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yapan aynı zaman Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi programında yüksek lisans öğrencisi olan Gülden Fenerci moderatörlüğünde öğretmen ve öğretmen adaylarına yönelik CANVA eğitimcisi Özgür Kıraman tarafından 21 Aralık 2022 saat 21.00’da Zoom programı üzerinden CANVA Webinarı verilecektir.