Bölümümüz Öğretim Elemanlarına Yenilenen Öğretmenlik Uygulaması Yönergesindeki Düzenlemeler Anlatıldı

Bölümümüz Öğretim Elemanlarına Yenilenen Öğretmenlik Uygulaması

Yönergesindeki Düzenlemeler Anlatıldı

7 Ekim 2021 tarihinde saat 16.00’da 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz dönemi lisans öğretmenlik uygulaması derslerinin yürütüldüğü eğitim kurumlarının müdürleri, koordinatör müdür yardımcıları ile Fakülte Uygulama Koordinatörlerinin katılımı ile online toplantı düzenlenerek yenilenen Öğretmenlik Uygulaması Yönergesindeki düzenlemeler çerçevesinde açıklamalar yapıldı. Toplantıya Bölümümüz Bölüm Başkanı ile Uygulama Koordinatörlerimiz katıldı.

12 Ekim 2021 tarihinde de Bölümümüz öğretim elemanlarına Millî Eğitim Bakanlığı Tebliğler Dergisi’nde Eylül 2021 sayısında yayımlanan yeni “Uygulama Öğrencilerinin Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarında Yapacakları Öğretmenlik Uygulamasına İlişkin Yönerge” çerçevesinde getirilen yeni düzenlemeler anlatıldı. Yeni düzenlemeler, Bölümümüz Öğretmenlik Uygulaması Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayri ÇAMURCU tarafından anlatılarak öğretim elemanlarımız bu konularda bilgilendirildi. Toplantıya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan YAŞAR’ın yanı sıra anabilim dalı uygulama koordinatörleri ve öğretim elemanları katıldı.