2021 YILI COĞRAFYA ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNLARI BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Öğretmenliği 2021 mezunları ile 11.06.2021 günü Microsoft Teams üzerinden saat 14.30’da mezunlar buluşması gerçekleştirildi. Toplantıya 2021 yılı mezunlarıyla birlikte Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Prof. Dr. Okan YAŞAR, Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Dr. Öğr. Üyesi Hayri ÇAMURCU, Dr. Öğr. Üyesi Oya ERENOĞLU ve Arş. Gör. Erdal ÖZTURA katıldı. Toplantı; Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okan YAŞAR’ın mezun durumdaki öğrencilerimize lisansüstü eğitim, tek ders sınavları, KPSS, ilişik kesme ve diplomaların alınması, mesleki yaşam ve iletişimin mezuniyet sonrasında da devam ettirilmesi hususlarındaki görüş ve önerileri ile başladı. Arkasından önce öğretim elemanları ve sonrasında da öğrencilerimize tek tek söz verilerek görüş ve dileklerini paylaşmaları istendi. Yaklaşık bir saat süren toplantı Anabilim Dalı Başkanının öğrencilerimize tavsiye ve dilekleriyle sona erdi.